Info

Wij volgen het advies van onder anderen het RIVM en van de overheid, en zitten bovenop alle ontwikkelingen van het coronavirus. Legends Live stelt immers altijd de gezondheid en de veiligheid van zijn bezoekers als allerhoogste prioriteit.

Er zijn landelijke maatregelen afgekondigd. De regering heeft onder andere besloten om alle evenementen te verbieden. De organisatie van Legends Live geeft gehoor aan dit besluit. De gezondheid van jullie, alsmede onze crew, vrijwilligers, leveranciers, artiesten en alle andere vele betrokkenen gaat te allen tijde voor.

Wij hebben achter de schermen ontzettend ons best gedaan om oplossingen te zoeken voor de Legends Live edities die  niet door kunnen gaan. Diverse edities hebben we kunnen verplaatsen naar naar een andere datum.

Er zijn verschillende Legends Live shows. Kijk hieronder welke datum Legends Live bij jou in de buurt komt!

27 november 2021 | Schijndel
18 december 2021 | Neede
6 februari 2022 | Rotterdam

  • Legends Live Schijndel | Manege de Molenheide Schijndel.
  • Legends Live Neede | ‘T Spilbroek | Optisport | Bleekenweg 14, 7161 AB Neede
  • Legends Live Rotterdam | RDM Onderzeebootloods | RDM-kade 59, 3089 JR Rotterdam

Legends Live is voor alle leeftijden! Iedereen is welkom, al mag je onder de 18 jaar natuurlijk, net als in de rest van Nederland, geen alcohol bestellen of drinken.

Ben jij 11 jaar of jonger? Dan mag je gratis naar binnen. Uiteraard wel onder begeleiding.

Er zijn lockers aanwezig. De prijzen hiervoor communiceren wij op locatie.

Super dat je naar ons mooie festival komt! Binnentreden betekent akkoord gaan met onze algemene voorwaarden. Deze vind je hier.

We zijn bereikbaar via Social Media. Klik hier voor onze Instagram pagina en hier voor onze Facebook pagina!

Legends Live is toegankelijk met een rolstoel.

We raden je aan om je reis van tevoren te plannen via de 9292.nl website.

Tokens zijn verkrijgbaar aan de kassa’s.
Aan de kassa’s kan je betalen met je PIN-pas en cash geld.

Kom je met de auto? Alle shows zijn per auto bereikbaar en parkeerkosten variëren per show. We doen ons best om je auto kosteloos te kunnen parkeren. Toch is dit niet altijd het geval, dus op locatie communiceren wij de eventuele parkeerkosten.

Ticket info

Door de huidige maatregelen vanuit de overheid kan Legends Live Schijndel op 27 november helaas niet doorgaan. We zijn hier enorm verdrietig om, maar we zijn ook alle zeilen aan het bijzetten om Legends Live Schijndel te verplaatsen naar een nieuwe datum.

We begrijpen dat jullie met enorm veel vragen zitten over ons evenement en we hopen deze zo snel mogelijk te kunnen beantwoorden. We zijn echter afhankelijk van meerdere factoren, en zullen dan ook de nieuwe persconferentie die plaatsvindt op 03 december 2021 afwachten. In de week daarna zullen wij jullie informeren over de nieuwe datum en eventuele ticketoplossingen (voor als je niet aanwezig kunt zijn op de nieuwe datum).

𝗛𝗲𝘁 𝗙𝗮𝗰𝗲𝗯𝗼𝗼𝗸 𝗘𝘃𝗲𝗻𝘁 Legends Live XL – Schijndel (Manege de Molenheide) 𝗵𝗲𝗲𝗳𝘁 𝗻𝘂 𝗲𝗲𝗻 𝗳𝗶𝗰𝘁𝗶𝗲𝘃𝗲 𝗱𝗮𝘁𝘂𝗺. 𝗭𝗼𝗱𝗿𝗮 𝗱𝗲 𝗱𝗲𝗳𝗶𝗻𝗶𝘁𝗶𝗲𝘃𝗲 𝗱𝗮𝘁𝘂𝗺 𝗯𝗲𝗸𝗲𝗻𝗱 𝗶𝘀, 𝘇𝘂𝗹𝗹𝗲𝗻 𝘄𝗲 𝗱𝗲𝘇𝗲 𝗰𝗼𝗺𝗺𝘂𝗻𝗶𝗰𝗲𝗿𝗲𝗻!

 

Alle ticketkopers hebben een mail ontvangen met meer informatie met betrekking tot het refunden van de ticket(s).

Geen mail ontvangen?  Stuur ons een mail via info@legendslive.nl

Heb je tickets gekocht voor Legends Live Neede?

Wij werken samen met Eventgoose als ticketpartij. Heb je een vraag? Klik hier om contact op te nemen met Eventgoose!

Heb je tickets gekocht voor Legends Live Schijndel of Legends Live Rotterdam?

Wij werken samen met Eventix als ticketpartij. Heb je een vraag? Mail dan naar tickets@eventix.nl om contact op te nemen met Eventix.